Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ


Στους παιδικούς σταθμούς , παρόλο που συνεχίζουν να λειτουργούν, η κατάσταση παραμένει η ίδια. Αυτή τη στιγμή λειτουργούν σε κάποιες περιπτώσεις με ανειδίκευτο προσωπικό. Οι προσλήψεις νέου προσωπικού που θα γίνουν θα είναι και αυτές με 8μηνες συμβάσεις. Άρα είναι σίγουρο ότι με τη νέα σχολική χρονιά, γονείς και παιδιά θα αντιμετωπίσουμε τις ίδιες δυσκολίες.
Επίσης, η έλλειψη χρημάτων στο Δήμο παραμένει ως έχει. Άρα και πάλι προκύπτει το ερώτημα αν και το προσωπικό που θα προσληφθεί θα μπορεί να πληρωθεί. Να μην ξεχνάμε ότι στο δήμο θα εφαρμοστεί ο Καλλικράτης μέχρι τον Ιούνιο του 2011. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα έξοδα για τα σχολεία, τους παιδικούς και ένα σωρό άλλα θα πληρώνονται από το δήμο και κατ’ επέκταση από εμάς τους ίδιους.
Για να μπορέσουμε λοιπόν σαν γονείς να αντιμετωπίσουμε και να πάρουμε θέση για τα ζητήματα που αφορούν εμάς και ακόμα περισσότερο τα παιδιά μας, είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να εκπροσωπηθούμε στο Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και να δημιουργήσουμε σύλλογο γονέων.
Με βάση τα παραπάνω, σας καλούμε σε συγκέντρωση γονέων, την Παρασκευή 18/3 και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.
 Η παρουσία του καθενός μας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Την Πέμπτη 17/3 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί δημοτικό συμβούλιο με θέμα (ένα εκ των πολλών), η συγχώνευση των παιδικών σταθμών του δήμου με τους αθλητικούς συλλόγους, την ΚΕΠΕΔΑ, κα, σε ένα ΝΠΔΔ.
Η παρουσία γονέων κρίνεται σημαντική.