Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητοί γονείς,
Το Σάββατο 10/3, το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση γονέων, με θέμα την περαιτέρω δράση μας για τα τροφεία. Η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε έπειτα από επιθυμία γονέων οι οποίοι δεν έχουν πληρώσει τα τροφεία. Βέβαια έγινε αρκετά καθυστερημένα, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζαμε σχετικά με την αίθουσα (δεν υπήρχε διαθέσιμη αίθουσα).

Η συμμετοχή όμως των γονέων ήταν μηδαμινή! Και δυστυχώς δεν μπορεί να ξαναγίνει μια τέτοια συνέλευση με αυτό το θέμα.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών σταθμών Μενιδίου, όλο το προηγούμενο διάστημα, με την ενεργή συμμετοχή σημαντικού μέρους των γονέων, καθώς και την αποφασιστικότητα τους, κατάφερε να επιτύχει για αρκετούς γονείς, μια σημαντική μείωση των τροφείων, καθώς και την πιο εύρυθμη λειτουργία των σταθμών.

Αποδείξαμε, ότι όλοι οι γονείς μαζί ενωμένοι, μπορούμε να επιτύχουμε πράγματα που ίσως μας φαινόταν ακατόρθωτα. Βέβαια δεν καταφέραμε να μειώσουμε τα τροφεία για όλους, αλλά αποτελεί και αυτό μια αρχή και ένα σημαντικό κατόρθωμα στα πρώτα βήματα του Συλλόγου.

Τα μέλη της προσωρινής διοίκησης  πληροφορούν τους γονείς ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να πιέζουν για περαιτέρω μείωση των τροφείων με αυτή τη συμμετοχή. Οι ελάχιστοι γονείς που απέμειναν, σίγουρα δεν μπορούν να πιέσουν για περαιτέρω μειώσεις. 

Παρόλα αυτά, όσοι γονείς δυσκολεύονται με την καταβολή των τροφείων για οικονομικούς λόγους, παρακαλούνται να το αναφέρουν στο ΔΣ του Συλλόγου, για περαιτέρω κινήσεις.

Δεν είναι ντροπή να αδυνατούμε να καταβάλλουμε το ποσό. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα πρέπει να ντρεπόμαστε. Θα πρέπει να ντρέπονται αυτοί που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση. Δεν φταίμε εμείς που μείναμε άνεργοι, που δεν μπορούμε να βρούμε δουλειά, που δουλεύουμε και δεν μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μας, που στέλνουμε τα παιδιά μας στους παιδικούς σταθμούς. Δεν είναι λύση η διαγραφή. Στηριζόμαστε στην αλληλεγγύη των γονέων και όχι στην ελεημοσύνη. Οι γονείς και ο Σύλλογος θα στηρίξει όπως μπορεί κάθε τέτοια περίπτωση με απόλυτη εχεμύθεια.



Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Σας ενημερώνουμε οτι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση γονέων, το Σάββατο 10/3 και ώρα 18:30, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων, Δεκελείας 42, Μενίδι.


Θέμα συζήτησης θα είναι η περαιτέρω δράση μας σχετικά με τα τροφεία.

Κατανοούμε τις προσωπικές δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει ο καθένας μας, αλλά καλό θα ήταν να συμμετέχουν όλοι όσοι δεν έχουν πληρώσει τα τροφεία

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι προσπαθούμε να βρούμε αίθουσα για να πραγματοποιηθεί συνάντηση γονέων με θέμα την περαιτέρω δράση μας για τα τροφεία.
Η αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου δεν είναι διαθέσιμη και προσπαθούμε να βρούμε κάποια άλλη.
Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση μόλις λυθεί το πρόβλημα.
Μέχρι τότε ΔΕΝ πληρώνουμε τα τροφεία.
Ευχαριστούμε για την υπομονή σας.