Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Παιδαγωγικό Προσωπικό

Σύμφωνα με πληροφορίες εκ του κ.Βρεττού, σας ενημερώνουμε ότι :
  • το ήδη υπάρχων παιδαγωγικό προσωπικό στους παιδικούς σταθμούς, το οποίο απασχολείται με σύμβαση ορισμένου χρόνου, θα συνεχίζει να εργάζεται στους παιδικούς σταθμούς έως τη λήξη της σύμβασης του (σε λίγες μέρες λήγουν οι συμβάσεις τους).
  • Θα προσληφθεί νέο παιδαγωγικό προσωπικό, με σύμβαση έως 31 Ιουλίου. Το νέο παιδαγωγικό προσωπικό θα αποτελείται απο 20 βρεφονηπιοκόμους και 5 βοηθούς. Η προκήρυξη πρόσληψης έχει ήδη βγει. 
Να προστεθεί, προς απάντηση και του σχολίου, οτι οι κοπέλες που είναι απο τον ΟΑΕΔ, κάνουν την πρακτική τους άσκηση. ΔΕΝ αποτελούν ειδικευμένο προσωπικό. Αν δούμε οτι παίζει αυτό το ρόλο στα τμήματα, παρακαλούμε να αναφερθεί.

1 σχόλιο:

  1. Ειναι απαράδεκτο στην μέση της χρονιάς να αλλάζουν το προσωπικό. Έχω στείλει το παρακάτω μήνυμα στον κ.Βρετό, και επιπλέον το έχω αναρτήσει στην σελίδα του στο facebook. Ειναι ντροπή τους να έχουν τέτοια αντιμετώπιση στα παιδιά μας. Πειραματόζωα δεν πρόκειται να γίνουν τα δικά μας παιδιά. Η δική μου κόρη σήμερα έβαλε τα κλάμματα μόλις είδε τις νέες δασκάλες (έχουν ήδη πάει από τώρα, και καλά για εξοικοίωση με τα παιδια, αλλά από ότι είδα ειναι εντελώς άπειρες καθώς από σχολές του ΟΑΕΔ και μόλις έχουν τελειώσει)

    --------------

    Καλημέρα

    Τελικά παρόλες τις υποσχέσεις που μας είχατε δώσει οτι δεν θα αλλάξει το προσωπικό στους σταθμούς, μαθαίνουμε ότι το προσωπικό των παιδικών σταθμών θα απολυθεί και από την επόεμνη πέμπτη θα προσληφθούν νέες κοπέλες.Ήδη στον 6ο που πηγαίνει η κόρη μου έχουν πάει οι νέες κοπέλες. Καταλαβαίνετε ότι αυτό δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα στα παιδιά μας, μέχρι να συνηθίσουν το νέο προσωπικό και να εξοικοιωθούν. Ειναι αντιπαιδαγωγικό να γίνονται αυτές οι αλλαγές στην μέση της χρονιάς. Σήμερα η κόρη μου μόλις είδε τις νέες δασκάλες έβαλε τα κλάμματα και βγήκε έξω από την τάξη. Η μια από αυτές είπε εκείνη την ώρα "Καλέ, αυτο κλαίει, τι να κάνω?". Τότε μπήκε η μια από τις παλιές δασκάλες και το παιδί ηρέμησε και μπήκε. Επιπλέον, το προσωπικό που από ότι βλέπω πάτε να "βολέψετε" δεν φαίνεται να έχει την ανάλογη εμπειρία. Καταλαβαίνετε τι προβλήματα δημιουργούνται με τις ενέργειες σας, οι οποίες δεν ξέρω από ποια συμφέροντα υπαγόρευονται. Ειναι ντροπή σας και ντροπή του κ. δημάρχου να γίνονται αυτά τα πράγματα. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνετε το πρόβλημα που δημιουργείται σε παιδάκια 4 ετών με τέτοιες αλλαγές. Η κόρη μου ειναι με το ΕΣΠΑ και ειλικρινά έχουμε σκυλομετανιώσει που δεν δηλώσαμε ένα από τους ιδιωτικούς σταθμούς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, και προτιμήσαμε να εμπιστευτούμε τους δημοτικούς. Αν ξέραμε το απαράδεκτο της εξυπηρέτησης δεν θα το κάναμε ποτέ.
    Για άλλη μια φορά μετανιώνουμε που είμαστε δημότες του δήμου Αχαρνών.

    Αναμένω την απάντηση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου